maandag 14 oktober 2013

DE 10 GEBODEN VAN HET BREIEN

Uit de 10 geboden door Tina Hees uit de Verena .

Het tweede gebod

Werk altijd zeer zorgvuldig en gebruik uw verstand .Het uithalen van een stuk kost veel tijd en is heel frustrerend . Maar bedenk : een fout die niet verbeterd wordt , blijft altijd zichtbaar , ook al denkt u dat de fout bijna niet opvalt .....Nobody is perfect ! Dus neem in dit geval wel de tijd om een stuk uit te halen !

Het derde gebod

Brei alleen truien en vesten voor mensen die het weten te waarderen dat u er zoveel tijd en energie in heeft gestoken . Het wordt al snel duidelijk of deze mening oprecht is en het gebreide model met plezier wordt gedragen of naar een donker hoekje van de klerenkast verhuist .Mocht u het gebreide exemplaar te koop aanbieden vergeet dan niet dat u er vele uurtjes in heeft gestoken . De prijs mag dit gerust weergeven . Wees niet te bescheiden ! Als iemand het er niet voor overheeft er een redelijk bedrag voor te betalen , dan is deze persoon het niet waard uw kostbare breiwerk te dragen . Of nog beter draag uw gebreide model ZELF met plezier .

2 opmerkingen:

  1. Hoi Ingrid, vandaag voor de eerste keer je blog gezien en ik vind het fantastisch wat je allemaal doet! Ik ben zelf een beginnende breister en het is verslavend, maar bovenal erg ontspannend en leuk bovendien. Ik bestel veel bladen voor beginners en ik heb voorlopig nog werk genoeg te doen.
    Jouw blog is erg insprirerend en vooral herkenbaar. Geweldig leuk!
    Groetjes, Ans

    BeantwoordenVerwijderen